Lasnamäe
E-R 9:00-18.00
L-P KOKKULEPPE
Lasnamäe 2
E-R 9:00-18.00
L-P KOKKULEPPE
Mustamäe
E-R 9:00-18.00
L-P KOKKULEPPE

Väikebusside kvaliteetne remont

Väikebusside kvaliteetne remont

Kui väikebussi (kaubikut) kasutada pidevalt, kuluvad kiiresti ka selle sõlmed ja detailid. Sellist liiki sõidukite hooldus on kompleksülesanne. Mistõttu peab autoteenindus, kuhu pöördub väikebussi juht, pakkuma väikebusside remondi täielikku teenusspektrit.

Väikebusside remondi eripärad

Väikebussid erinevad oma konstruktsiooni poolest oluliselt sõiduautodest. Mistõttu peavad tehnohoolduskeskuses teie transpordivahendi remondiga tegelevad spetsialistid omama eriettevalmistust ja vastavaid oskuseid.

Väikebusside omanikud pöörduvad sageli autoteenindusse järgmiste teenuste järele:

  • jahutusradiaatori diagostika ja remont;

  • kereremont;

  • käigukasti, veermiku, mootori, sisepõlemismootori silindripea, elektroonika remont;

  • kere poleerimine;

  • rehvimontaaž ja balansseerimine.

    Väikebussi kere võib kõlbmatuks muutuda vibratsiooni kestva toime tõttu, eriti siis, kui metall on oluliselt vananenud. Sagedamini aga pöördutakse tehnohoolduskeskusesse kerele ebasoodsa füüsilise toime tõttu. Kui kerel olevaid puuduseid ignoreerida, kahjustab ajapikku keret korrosioon. Esimestena vigastuvad peenest või ebakvaliteetsest terasest detailid. Keretööd jagunevad kategooriateks: väikebussi kabiini, raami, kere ja muude detailide taastamine. Mida suuremõõtmelisem on sõiduk, seda mahukamad ka tööd.

    Väikebussi vedrustuse remont autoteeninduses on eriti aktuaalne nende juhtide jaoks, kes sõidavad sageli halbadel teedel pikki vahemaid. Vigastuste kõrgtäpseks määramiseks kasutatakse arvutidiagnostikat. Kontrollida tuleb amortisaatoreid, kuultugesid, roolivardaid. Kokkuvõttes võtavad tehnohoolduskeskuse spetsialistid lahti vedrustuse ja vahetavad välja vigastatud elemendid. Samal põhimõttel kontrollivad ja viivad maksimaalselt töökõlblikku ja ohutusse seisundisse ketastest, klotsidest, trumlitest koosneva pidurisüsteemi.

    Elektroonika remont autoteeninduses seisneb eelkõige rikkis andurite avastamises ja vahetamises, juhtplokkides olevate rikete kõrvaldamises. Sisepõlemismootori hooldus - see on õlipumpade, gaasijaotusmehhanismide rihmade või kettide vahetus, turbiinide remont jne.

    Kasulik koostöö Autokojaga

    Autokoda – see on kaasaegset tüüpi paljufunktsionaalne teeninduskeskus. Teile pakutavad teenused - väikebusside, sõiduautode ja maasturite kõrgkvaliteetne teenindus.

Teeme töökorda sõiduki mistahes sõlme: sisepõlemismootorist vedrustuseni. Tallinnas on kolm Autokoda autotöökoda.

Oma väärtusteks peame:

köitvad hinnad tööde kõrge kvaliteedi juures tänu erinevatele allahindlustele ja hooaja aktsioonidele;

teenustele antav garantii mistahes juhtumi korral - võite olla veendunud, et Autokojas ei raiska te raha asjatult, kuna remonditud elemendi enneaegse vigastumise korral garanteerime selle tasuta korduvremondi;

avatud poliitika ja ausus - räägime kõigest, mida peate teadma oma sõidukiga seotud operatsioonidest, ja kõike seda arusaadavas ja mõistetavas keeles: vajadusel jäädvustame kõik etapid foto- ja videosalvestuse abil;

teiega toimunud koostöö ajaloo pidamine - korduva pöördumise korral osutatakse tähelepanu just remonti vajavatele detailidele; samuti tuletame meelde järgmise diagnostika läbimise vajadusest.

Saatke oma väikebuss Autokoda autoteenindusse! Selleks täitke meie veebilehel olev remondi tellimusvorm või helistage kuuma liini telefonil. Küsimusi võib esitada ka e-maili teel.

Объем - 3 038 знаков без пробелов

Jätkates AUTOKODA.EE veebilehte kasutamist, nõustute küpsiste kasutamisega meie kasutuskogemuse parandamiseks