Lasnamäe
E-R 9:00-18.00
L-P KOKKULEPPE
Lasnamäe 2
E-R 9:00-18.00
L-P KOKKULEPPE
Mustamäe
E-R 9:00-18.00
L-P KOKKULEPPE

Maasturite remont professionaalidel

Maasturite remont professionaalidel

Maasturi remonti võib vaja minna mistahes põhjustel ning kui teil ei ole selle tegemiseks vajalikke oskuseid ja kogemusi, on mõttekas kohe pöörduda spetsialistide poole.

Maasturite remondi eripärad

Täna nimetatakse rahva seas maasturiteks mitte ainult selle kategooria sõidukeid, vaid ka krossovereid. Viimaseid nimetatakse veel ka linnamaasturiteks. Kujutavad endast maastikuauto ja tavalise sõiduauto hübriiti.

Selgeid jaotuspiire ei ole. Kuid võite veendunult öelda, et teie ees on maastur, kui see sõiduk on seadmestatud madalama ülekande ja täiendava, jäiga- mitte aga muhvlülitusega teljega. Keerulisema konstruktsiooni ja raami olemasolu tõttu on maasturi hooldus Tehnilises teeninduses võrreldes krossoveriga kallim. Kõrgenenud koormused välitingimustes tingivad sõlmede kiirenenud kulumist, mille tulemusel tuleb "tõelist" maasturit hooldada ja remontida oluliselt sagedamini.

Sageli pöördutakse maasturite ja linnamaasturite autoteenindusse järgmistel põhjustel:

  • käigukasti riketega seotud probleemid;

  • mootori ja kolvirühma detailide kulumine;

  • veermiku elemendi vahetamise või remondi vajadus;

  • elektroonika, generaatori, starteri vigastused.

    Tavapäraselt, seda küll mitte alati, on maasturil raam- või poolraamkonstruktsioon. Tänu raamile on sõidukil terve rida eeliseid, sellised kui - väiksem vibratsioon, suurem vastupidavus, kreenide puudumine. Kui raammaastur satub liiklusõnnetusse, on kere remont lihtsam, kui kandva kerega maasturil. Kuna kere paneelid ei kanna suurt koormust, puudub ka vajadus suurustolerantside täpseks järgimiseks. Ka raami vahetamine ja taastamine on suht kerged.

    Raami remondi vajadusele võivad osutada järgmised tegurid:

  • halvenenud juhitavus;

  • ebaloomulikud vibratsioonid;

  • rehvide kiirenenud kulumine;

  • sõiduki kummaline käitumine.

    Spetsialistidel, kes on tegemas raamkonstruktsiooni remonti või vahetust, peab kindlasti olema keevituskogemus.

Miks tasub usaldada oma maasturit Autokoda autoteenindusele?

Autokoda – see on paljude kaubamärkidega nultifunktsionaalsed töökojad vaid kaasaegsete lahendustega kõigele, mis puudutab autoremonti. Meil võib tellida mistahes teenust: klotside vahetusest mootori kapitaalremondini. Pakume maasturite, sõiduautode, väikebusside hooldust. Meie filiaalid asuvad Tallinna kesklinnas, samuti Lasnamäel ja Mustamäel.

Autokoda hoolduskeskuse eelised:

  • teenuste taskukohased hinnad kõrge hooldustaseme juures - teeme regulaarselt allahindluseid ja korraldame aktsioone;

  • kliendiga tehtud koostöö ajaloo säilitamine - kulub vähem aega rikkepõhjuse otsinguks, rikete kõrvaldamine kulgeb efektiivsemalt;

  • avatud poliitika ja ausus - ei mingeid hämuseid tehnilisi mõisteid ja kirbukirjas kirjutatud tingimusi, vajaduse korral video- ja fotosalvestus;

  • kohustuslik garantii igat liiki töödele - kui sõiduki remonditud sõlm läheb enneaegselt katki, teeme remondi omal kulul ja lühiaja jooksul.

    Kasutage Autokoda maasturite autoteenindust! Seda võib teha veebilehel oleva ankeedi täitmisega või kontaktides märgitud telefonil helistades. Täiendava info saamiseks saatke kiri teile lähemal asuva Autokoja e-postile.

Jätkates AUTOKODA.EE veebilehte kasutamist, nõustute küpsiste kasutamisega meie kasutuskogemuse parandamiseks